lördag 28 februari 2009

Melodifestivalen

Jag kan inte hjälpa att jag tycker att det är oerhört kul att följa melodifestivalen varje lördag. Idag är det 4:e lördagen i rad som jag kommer att sitta bänkad framför tv'n för att följa detta spektakel. Min man är däremot måttligt intresserad, så alltsom oftast får jag sitta där själv. Men jag tycker det är lika roligt för det.

Lika roligt som jag tycker det är varje gång, lika besviken blir jag på bidragen. Ett fåtal har varit bra hittills men majoriteten har varit rent ut sagt skräp. Så egentligen hade det räckt att bara ha en kväll med de bästa låtarna, för då hade man sluppit se alla de låtar som inte håller måttet. Men då hade man å andra sidan inte fått spendera varenda lördagkväll i februari framför dumburken, vilket ju hade varit lite synd.

Ikväll tror jag att Agnes kommer vara bra, hon brukar kunna leverera hits. Det ska bli lite kul att se Thorleifs också, även om jag tror att det kommer vara mer ett skämt över deras bidrag.

Vad har schlager och melodifestivalen med fitness och hälsa att göra tänker ni kanske nu. Det har det ju faktiskt inte. Men jag anser att man måste kunna koppla av med lite annat ibland också. Man kan inte konstant tänka på träning och hälsosam kost. Jag brukar ofta använda helgerna till att ta det lite lugnare än under vardagarna och fokusera på återhämtning och vila istället för träning och motion. Normalt sett kör jag veckans 5 träningspass under vardagarna och dessutom 1 timmes långa morgonpromenader varje vardag, så jag känner oftast att på lördagen och söndagen behöver jag fokusera på något annat (typ vila). Och på lördagkvällen framför melodifestivalen anser jag att man får unna sig en påse godis. Det e gött d!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar