lördag 9 maj 2009

Beach 2009 - mitt viktmål

Det är lördag idag vilket innebär att fortsättning följer på mitt mål att gå ner åtminstone 2 kg i vikt inför Beach 2009. Förra veckan när jag vägde mig hade jag gått upp med 0,3 kg till 58,5 kg. Detta kan visserligen inte direkt kallas för en viktuppgång då det kan skifta med upp till 1 kg mellan två olika vägningstillfällen beroende på en rad faktorer som till exempel hur mycket vätska man har i kroppen och om man har varit på toa nyligen.

I morse när jag vägde mig visade vågen ett lite bättre resultat i alla fall: 57,9 kg. Det är egentligen fortfarande samma vikt vi pratar om. Men om det fortsätter åt det här hållet, att jag går ner runt 0,5 kg per vecka så är jag mer än nöjd. Och det skulle även innebära att jag når mitt viktmål att gå ner 2 kg innan sommaren. Men än är vi inte där.

Om jag inte lyckas med mitt viktmål innan Beach 2009 är kommen så blir jag tvungen att bada med flytväst hela sommaren för att gömma undan det som finns där under.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar