torsdag 7 maj 2009

Löparrunda i Tallinn imorse

Jag har varit i Tallinn i två dagar och imorse var jag ute på en löparrunda. Jag sprang den vanliga rundan, främst på asfalt men delar av rundan går genom en park så man får springa på grus och lite mjukare underlag. Det gillar jag mycket bättre. Att springa på asfalt är så stumt och kan kännas lite ansträngande för knäna.

Jag fick med mig min kollega Henrik på löparrundan. Det var riktigt bra draghjälp. Han körde på i riktigt snabbt tempo så jag fick kämpa en del i början för att hålla samma fart. Men det var bra eftersom man sällan pressar sig själv så hårt när man inte måste eller har någon att anpassa sig till. Men mot slutet kände jag av att jag hade gått ut hårt i början av rundan. Jag var tvungen att dra ner lite på tempot och sista biten orkade jag inte ens spurta, vilket jag normalt sett alltid brukar göra. Men jag får vara nöjd ändå. Det var som vanligt skönt efteråt och en härlig start på dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar