lördag 16 maj 2009

Man behöver vilodagar

Idag har jag haft vilodag och inte tränat på hela dagen. Det var välbehövligt vill jag lova då jag känner mig ganska sliten efter veckan, som har innehållit snäppet mer träning än vanligt. Det är super viktigt att man har vilodagar emellanåt och inte utför några svettiga motionspass alls dessa dagar. Man ska ha minst en vilodag i veckan, men helst mer än så. Jag brukar så gott som alltid ha två vilodagar i veckan.

Det är i vila som musklerna byggs. Detta måste jag påminna mig själv om ständigt eftersom jag helst inte vill ha några vilodagar alls. Det är ju så kul att träna. Men om man ska hålla hela livet, tycka att träning är kul även i framtiden och för att få ut maximal effekt av träningen så MÅSTE man låta kroppen få vila och återhämta sig.

Jag spenderade min vilodag i Vaxholm.


Vi hade en helt underbar dag i solen. Vi promenerade längs med hamnen och i den lilla staden. Vi tittade på båtarna och njöt av att bara vara och att få känna den varma solen.

Sent på eftermiddagen när vi hade kommit hem hann vi njuta lite
till av den underbara solen. Peo provade vår nya hängmatta. Detta
kallar jag livskvalité!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar