fredag 1 maj 2009

Underbar eftermiddag

Det är kväll och jag sitter i soffan efter en härlig eftermiddag ute i solen och en joggingrunda på 9,5 km.

Jag och Peo kom hem vi 15 från vårt Valborgsfirande på landet i Arkösund. Vi var vrålhungriga och skyndade oss att göra lunch. Det blev laxfileér från frysen med pesto på och potatis som vi klyftade och lade tillsammans med morotsstavar, olja och kryddor på folie. Allt slängde vi på grillen. Det var helt underbart väder och vi satt och njöt i solen på vår altan medan vi åt. Mums!Sedan satt vi och softade. Jag satt å läste i min favorittidning Fitness Magazine. Både Peo och jag njöt av den sköna solen!

När jag hade smält maten begav jag mig ut på en joggingtur. Jag körde den vanliga rundan som jag brukar springa när jag springer på hemmaplan. Jag hade bara väntat lite mer än en timme efter maten vilket nog var lite för kort tid. Jag fick inte håll, men jag kände att jag var tvungen att hålla igen lite på tempot när jag sprang. Så turen gick inte riktigt lika snabbt som den brukar. Men det var en underbar löptur ändå för luften var ljummen, kvällsolen lyste och det var en skön känsla att springa genom skog och mark.

Nu ska jag ta igen mig resten av kvällen och njuta av att det är fredagkväll och att helgen ligger framför.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar