tisdag 30 juni 2009

Bor jag i Sverige eller?

Efter min sedvanliga morgonpromenad stack jag ut och sprang. Jag körde min runda bort till Djurgården och runt där. Idag är det 9:e dagen på raken som det är riktigt hett sommarväder. Man fattar inte att detta är Sverige. Det känns snarare som att man befinner sig vid Medelhavet eller i något annat exotiskt land. Redan strax efter 7 på morgonen när jag påbörjade min löparrunda så var det super varmt. Det var nästan lite för varmt för att springa. När jag kom fram till Djurgården fick jag i alla fall njuta av att emellanåt springa i skugga. Så fort som det kom ett träd som skuggade min väg så blev jag oerhört lycklig och kände att jag fick lite mer energi.

Jag fick till en ganska bra tid trots allt. Det kändes som att jag var
tvungen att hålla igen på tempot för att det var så varmt. Men när jag kom fram till kontoret igen så såg jag att löparrundan hade tagit 50,5 minuter, vilket är ganska snabbt för att vara mig och den rundan som jag sprang.

När jag hade sprungit klart var jag riktigt röd i fejjan som synes på bilden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar