tisdag 2 juni 2009

Ensam i spinningsalen i morse

I morse gick jag på ett spinningpass på gymet, World Class Döbelnsgatan, men det visade sig att jag fick spinna helt ensam. Instruktören hade feber och jag var den enda som hade anmält sig till klassen, så hon frågade om jag kände för att köra på egen hand i gymet istället. Men jag var så inställd på att spinna och ville gärna göra det så hon lät mig sitta själv där i salen och spinna till den musik som hon satte på.

Det var riktigt skönt faktiskt! Jag gick verkligen in i mig själv och musiken och körde på helt efter egen förmåga. Visst, jag hade ingen som pushade mig att köra ännu hårdare, vilket kan vara en nackdel. Men det gjorde inget. Jag kände att jag hade ett tillräckligt go i mig för att kunna pusha mig själv idag. Så när jag var klar med passet var jag riktigt svettig och mör i benen. Skönt!

Men i längden så föredrar jag ändå att köra tillsammans med andra. Det känns trots allt lite roligare och mer sällskapligt då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar