tisdag 30 juni 2009

Lunch på East idag med min kompis Anne

Idag åt jag lunch med min goa vän Anne på East vid Stureplan. Dessvärre fick vi inte en plats på uteserveringen, utan vi fick hålla tillgodo med att sitta inomhus. Lite synd då det var (och är) strålande vackert väder. Men det var trevligt på många andra sätt. Det var framför allt kul att träffa Anne som jag inte hade träffat sedan vi hade vår tjejhelg på landet i slutet av maj.

Maten var väldigt god. Både Anne och jag valde "Meatballs Masaman". Fast Anne ville dessvärre inte vara med på bild...
Dessa thaikryddade köttbullar serverades med chilirostad sötpotatis, masaman curry och massor med färsk koriander. Mums! Och precis lagom starkt. Visste ni att chili faktiskt sätter fart på förbränningen, om än i väldigt liten omfattning? Men ändå, också det lilla räknas. Sötpotatis är en hälsosam knöl och så länge man väljer en fettsnål köttfärs (max 10%) så är även köttbullar bra mat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar