fredag 3 juli 2009

Aerobics Express och Core Express

Idag tränade jag på hemmaplan då jag kände att jag behövde träna igenom det nyaste core express passet och köra lite aerobics. Jag ska vikariera på World Class Nybroplan på tisdag och då ska jag instruera just Core Express och Aerobics Express.

Nu under sommaren instruerar jag inga fasta klasser, utan det blir endast att jag hoppar in och vickar vid behov. Det är lustigt hur snabbt det går att känna sig lite ringrostig som instruktör. Det var ändå inte så många veckor sedan jag instruerade senast, men trots det känner jag att jag inte riktigt har rutinen inne som jag brukar ha.

Vi får se hur det går på tisdag. Jag kände i alla fall att det kändes helt ok när jag körde igenom passen på egen hand idag. Dessutom cyklade jag en kvart på spiningcykeln, så det blev ett bra träningspass sammantaget.

För er som har World Class kort är ni hjärtligt välkomna att träna med mig på tisdag lunch på WC Nybroplan!
11.35: Core Express
12.10: Aerobics Express2 kommentarer:

 1. oj vilken härlig blogg du har! :) jag är själv utbildad ae-instruktör hos WorldClass (jobbar dock inte inom kedjan utan på två andra gym :))

  är corepassen hos er förekoreograferade, ni kör alltså samma på alla anläggningar? hur ofta byter ni?

  lycka till med träningen :) kram!

  SvaraRadera
 2. Hej Jossan!
  Jag kollade in din blogg också och den ser riktigt bra ut den me!!! =)

  Kul att du också är utbildad instruktör!

  Ja, corepassen är förkoreograferade och vi kör samma på alla World Class anläggningar. Varje kvartal byter vi ut koreografin så att det blir variation i övningarna.

  Vilka gym jobbar du på?

  Kram Karin

  SvaraRadera