torsdag 27 augusti 2009

Laxsallad på Vapiano

Jag är fortfarande i Tallinn och kommer vara här till imorgon kväll. Det har varit en bra och effektiv dag på kontoret. När vi kände oss klara för dagen gick jag, Matteo och Evaldas och åt middag på Vapiano, en restaurang som man kan lita på. Jag åt en mycket god laxsallad.

Det är normalt sett väldigt svårt att hitta nyttig, hälsosam och god mat i Tallinn, enligt mitt tycke. All mat de lagar steker de i mängder med smör, de kryddar inte alls och i det stora hela är det mesta här oaptitligt. Men på Vapiano serverar de god, fräsch mat som de tillagar medan man tittar på. Visst, väljer man pizza eller en pastarätt så är maten inte speciellt nyttig. Men om man tar en sallad som jag gjorde får man en riktigt nyttig och god måltid.

Laxsalladen som jag valde gav mig bra med vitaminer, proteiner och fetter, precis vad man behöver så här på kvällskvisten.

Evaldas och Matteo valde att "synda" då de valde varsin pizza och öl. Matteo lyxade till och med till det med en tiramisu till efterrätt. Men han är såklart trogen sitt hemland och kör det italienska konceptet rakt igenom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar