fredag 21 augusti 2009

Tränade step idag på morgonen

Jag fick låna gruppträningssalen imorse på World Class Döbelnsgatan för jag behövde sätta ihop ett step-pass. På tisdag om en och en halv vecka kommer jag att börja instruera step45 på World Class Solna och jag behöver få ihop en koreografi till dess.
Det var kul och svettigt och jag fick ihop 3 block som kändes bra. Jag kommer nog att behöva finslipa dem lite. Men efter det så tror jag att det kommer bli en bra koreografi att lära ut och lagom för att hinna med på 45 minuter.
Hopp och studs, helt enkelt. Min kära man kallar all typ av träning som jag gör för "hopp och studs", till och med när det handlar om styrketräning eller cykling. Men i det här fallet har han helt rätt.

1 kommentar:

  1. Haha, Erik använder det beskrivande ordet "tjejträning" :o)

    SvaraRadera