fredagen den 9:e oktober 2009

Dagens andra cykeletapp avklarad

Många brukar dricka en after work öl efter jobbet på fredagar. Jag dricker istället en after work och biking proteindryck denna fredagkväll. Jag kom just hem efter att ha klarat av dagens andra cykeletapp. Jag behöver fylla på med snabb energi och då är en proteindrink optimalt att ta till. Cykeletappen gick på 95 minuter, alltså 2 minuter snabbare än den i morse som tog 97 minuter.

Cykelturen gick bra för det var varken blåsigt eller regnigt. Däremot var det ganska kallt, så mina fötter är genomfrusna nu och det var nästintill halt på cykelvägarna under sista delen av etappen. Det var som om kylan kröp sig på mer och mer längre framåt kvällen och nu på slutet var det nog inte jätte långt från 0-strecket.

Nu ska jag hoppa in i duschen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar