lördag 17 oktober 2009

Frukt är godis

Jag älskar frukt. Äpple är en av mina favoritfrukter. Jag köpte Jona Gold äpplen idag, som jag tycker är den godaste äpplesorten. Jag smaskade i mig ett Jona Gold äpple tidigare idag till mellanmål.

Nu är det bara tre dagar kvar tills vi ska åka till Thailand och Malaysia. Där är frukten så fantastiskt god! Jag ska njuta av färsk ananas, mango, papaya och melon. All frukt smakar så mycket mer där och det finns så många olika goda sorter att välja på!

Det som är bra med frukt är att man kan unna sig att äta mycket utan att det är någon risk att man får i sig för mycket kalorier.

Jag har just varit och hämtat Peo från jobbet. Det är kallt och mörkt ute så vi ska mysa inomhus istället resten av kvällen och se en film med tända ljus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar