torsdag 15 oktober 2009

Jag försov mig i morse...

Jag brukar aldrig försova mig, och jag menar verkligen aldrig. Jag ser alltid till att gå upp efter som mest en snoozning. Men i morse lyckades jag med att försova mig.... Jag skulle ha gått upp 04.45. Jag kommer ihåg att alarmet ringde då. Jag kommer också ihåg att jag tryckte bort det och tänkte att jag "vilar" en minut till. Den vilostunden blev 1 timme och 15 minuter lång! Jag försov mig till klockan 06.00, då jag vaknade med ett ryck och insåg att något var fel.

Usch, det var verkligen en jobbig känsla! Jag visste på en gång att jag inte skulle hinna med det bodypump-pass på gymmet innan jobbet som jag hade planerat. Tanken var att jag skulle ha gått promenad en timme och kört bodypump en timme innan jobbet. Men istället blev det "bara" en promenad på 55 minuter innan jobbet, då jag har möten inbokade från morgonen idag.

Detta kändes först riktigt störigt! Men jag kommer att ta igen det förlorade bodypump-passet på lördag istället, vilket egentligen fungerar minst lika bra. Det blir bara ett lite annorlunda träningsupplägg denna veckan än tänkt från början.

Men jag är fortfarande lite chockad över att jag faktiskt lyckades försova mig i morse!

Om man ska hitta något positivt med att jag försov mig så var det att min morgonpromenad i stan gjordes i ljus istället för i mörker. Normalt sett brukar jag ju starta dagen ungefär 1 till 1 1/2 timme tidigare och då brukar det fortfarande vara mörkt under morgonpromenaden. Nu fick jag energi under min morgonpromenad bara av det faktum att Stockholm badade i ett vackert morgonljus av en tapper sol som sken.

2 kommentarer:

  1. Jag tror att din kropp helt enkelt behövde lite extra sömn just i morse. Vad kul att ni ska åka till Koh Chang, jag var där 2002, det är jättefint. Fast det är nog mer turister där nu. Malaysia låter spännande. Ha en underbar resa! Kram

    SvaraRadera
  2. Ja jag tror också att kroppen behövde lite extra sömn, för jag var dödstrött igårkväll när jag kom hem. Det är ju viktigt att lyssna på kroppen. Jag är nog lite dålig på det bara.... I alla fall just när det gäller sömn.

    Ja det ska bli underbart med Thailand och Malaysia! Har du några tipd från Koh Chang, vad man bör se och göra där?

    Kram!

    SvaraRadera