onsdag 7 oktober 2009

Motvind på cykeletappen ikväll

Jag startade från kontoret 17.44, cyklade iväg och var inte hemma förrän 19.44, alltså 2 timmar senare. En anledning till att det tog längre tid än normalt var att jag tog en liten omväg och cyklade förbi mina föräldrars hem i Skälby och vattnade där då de är på semester. I och med att vattningen tog ungefär 10 minuter kan man snabbt räkna ut att själva cyklingen tog en timme och 50 minuter eller 110 minuter.

Jag tyckte att det tog tid i morse när cyklingen till jobbet tog 100 minuter. Men tydligen kan det ta ännu längre tid. Den främsta anledningen till det var att det blåste galet mycket och vi snackar inte medvind. Det var verkligen motvind och jag fick trampa på som en galning emellanåt för att ta mig framåt.

Nu är jag ganska mör i benen och det kanske inte är så konstigt när man betänker att jag faktiskt har cyklat 210 minuter idag, eller 3 timmar och 30 minuter. Det är faktiskt lika mycket tid som det skulle ta att gå på 3 och 1/2 spinningpass!

Imorgon kommer jag ta en paus från cyklingen och det är jag glad över. Jag behöver vila mina cykelmuskler, känner jag. Istället blir det morgonpromenad på 1 timma och ett pass bodypump på gymmet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar