söndag 11 oktober 2009

Mysig höstpromenad idag

Vi tog en skön promenad i det vackra höstlandskapet tidigare idag. Det var mulet, vindstilla och uppehåll. Vi gick en runda i skogen i närheten av där vi bor.


Det var skönt att få frisk luft i lungorna och härligt att njuta av de vackra färgerna som pryder träden just nu!

Jag klädde på mig ganska rejält, för det verkade så kyligt när man först gick utanför dörren. Men efter att vi hade promenerat under ett tag fick jag upp värmen och var tvungen att lätta på halsduk och vantar.
Det är verkligen härligt att bo som vi gör med både närhet till skogen och vattnet. Det är så mycket skönare att promenera i skogen jämfört med att promenera på cykelvägar eller andra vägar i närheten av trafiken. Genom att ta rundan i skog och mark får man samtidigt som motion även en stund för avkoppling och njutning på ett helt annat sätt. Jag är nog en landet-tjej mer än att jag är en stadstjej, även om jag uppskattar att ha närheten till stan också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar