måndag 19 oktober 2009

Nu har min cykel gått i idé

Jag har kommit hem nu efter min cykeletapp från jobbet. Jag startade 17.46 från kontoret och det hade börjat skymma redan då. Mot slutet av cykelturen var det bäcksvart. Jag trampade tappert på och lyckades klocka 96 minuter.

Den cykellampa jag har är inte av det starkaste slaget så mot slutet av cykelturen kändes det som att jag inte syntes alltför bra. Man märker hur viktigt det är att man har belysning när man möter cyklister på kvällen som inte har det. För de som inte har det syns knappt.

Nu har jag ställt in cykeln i cykelgaraget. Den har helt enkelt fått gå i idé för vintern. Jag kommer inte att cykla mer förrän våren kommer nästa år. Det kan tänkas att jag tar ut den innan för kortare cykelturer när lusten faller på. Men jag kommer inte att cykla till och från jobbet mer denna höst och vinter. Det är för kallt och mörkt för det nu.

Jag ställde in cykeln bredvid kompisen Beach cruisern. Så nu får de hålla sällskap hela vintern lång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar