lördag 17 oktober 2009

Regnig morgon

Idag är det lördag men jag var ändå uppe med tuppen. I och för sig vet jag inte när tuppen går upp. Men jag var uppe 06.30 i alla fall. Jag skjutsade Peo, som ska jobba hela dagen. Tråkigt. Men det känns ändå okej för vi har en lång och härlig semester att se fram emot som börjar om redan tre dagar!

Jag är ganska glad över att jag inte kommer cykla något idag då det regnar ganska mycket utanför. Det blåser också och är rent ut sagt riktigt otrevligt väder idag. Tur att jag skjutsade Peo i morse för då kan jag ha bilen hela dagen.

Jag ska snart åka iväg igen till World Class Sundbyberg för att träna bodypump. Om man tittar på det träningsupplägg jag planerade i söndags att ha för denna vecka hade jag egentligen planerat in att ha vilodag idag lördag. Men eftersom jag försov mig i torsdags så hann jag inte med att träna bodypump då på morgonen, som det var tänkt från början. Därför kommer jag att ta igen detta pass idag.

Jag ska erkänna att jag känner mig lite seg och slö just nu. Kanske för att jag gick upp så pass tidigt för att vara en lördag? Men jag är övertygad om att jag kommer bli piggare av att gå på bodypump, för träning föder energi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar