måndag 5 oktober 2009

Thaikycklinggryta till middag

Jag lagade till en thaikycklinggryta nu ikväll. Det räckte till många matlådor och även till en middagsportion till mig ikväll. Peo jobbar sent ikväll så jag fick äta ensam. Det blev gott och väldigt kryddstarkt för jag använde mycket röd curry som krydda.

Jag tillagade grytan på samma sätt som den thaigryta med räkor som jag skrev ner receptet på tidigare. Jag åt thaikycklinggrytan som den var, utan ris eller quinoa, men strödde över cashewnötter. Jag åt även några Finncrisp till, för jag kände att jag behövde ladda med lite kolhydater trots allt. Jag kommer köra ett långt cykelpass imorgon bitti på 90 minuter innan frukost, så då gäller det att man har laddat ordentligt kvällen innan med bra energi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar