söndag 11 oktober 2009

Vem vill fira nyåret i Åre?

Vem vill fira nyårsveckan i ett lyxigt boende och ha nära till skidbackar, snö och en massa skojigheter? För er som är intresserade finns det möjlighet att hyra vårt andelsboende i Björnen, Åre, som vi hyr ut under hela nyårsveckan.

Lägenheten är väldigt fin och fräsch, har alla moderniteter som man behöver och plats för 10 personer. Stugan är byggd 2007/2008 är 79 kvm och ligger i Ski in Out-läge, så det är bara att ta på sig skidorna utanför dörren och bege sig mot backen. För er som älskar att åka skidor och vill bo komfortabelt och med hög standard är detta det perfekta valet!

För att läsa mer om boendet, kostnad m.m. gå in på vår annons som ligger ute på Blocket.

Som ni ser på bilderna är lägenheten mycket fräsch, modern och av hög standard. Där finns allt man behöver för att få en lyckad vecka i fjällen, inklusive bastu och braskamin! Eftersom det finns 10 sängplatser i lägenheten får det plats 2-3 familjer alternativt ett stort kompisgäng.

Att spendera en vecka i Åre är ett perfekt sätt att kombinera bra träning genom skidåkning, snowboardåkning, vandringar på fjället eller längdskidåkning, med en massa skojigheter nere på Åre by.

Är du intresserad? Kommentera här eller maila mig (min mail hittar du i högerspalten).

Här hittar ni fler bilder på lägenheten från i somras när Peo och jag var där själva i en vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar