tisdag 24 november 2009

Kesella i filen för mer protein

Jag har nyligen kommit hem efter att ha instruerat två roliga pass på World Class i Solna. Som vanligt fick jag en massa energi från deltagarna i klassen och som vanligt blev jag helt slut i hela kroppen efter 45 minuters svettig step och 30 minuters fokuserad coreträning.

När jag kom hem var jag tvungen att fylla på energidepåerna ganska direkt. Det blev fil och frukt till middag för att det skulle gå snabbt. Så här på kvällen är det viktigt att se till att måltiden innehåller mycket protein, då det hjälper att återställa och bygga upp musklerna. Ett tips är att blanda ut filen med lättkesella för att öka upp proteindosen. Kesella innehåller mycket protein och är gott som det är att äta med frukt eller bär.

Mitt kvällsmål denna gång blev lättfil utblandad med lättkesella, en banan för att få snabba kolhydrater efter träningen, ett äpple och nötter för att få i sig de viktiga fetterna. Gott och nyttigt!

Något som också är viktigt att fylla på med efter träningen är vatten. Så det har jag druckit en hel del av nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar