fredag 20 november 2009

Stretching kan göras när som helst

Jobbveckan är slut, jag har just kommit hem och nu ska jag satsa på lite stretching för en stund.

Naprapaten som jag var hos i morse sade att jag bör göra ett par stretchövningar för ryggen, helst varje dag, för att mjuka upp min stela ländrygg. Så nu tar jag tillfället i akt och stretchar lite. Man behöver inte stretcha i anslutning till att man precis har tränat. Det är bra om man är varm i kroppen när man stretchar, men det är inget måste.

Det viktiga är ATT man stretchar. Så om det passar bättre för dig att stretcha en stund på kvällen hemma ska du göra det istället.

Universal-stretchen är en skön stretch för ryggen.

Kolla in min Stretchskola om du vill få tips på stretchövningar. Du hittar alla inlägg i stretchskolan samlade under rubriken i högerkolumnen eller genom att klicka här.

1 kommentar:

  1. lol det kännns helt dumt! du har just gett oss ig i gympa! TACK SÅ MYCKET! // stefan

    SvaraRadera