måndag 14 december 2009

Dagens lunch: köttbullar

Igår lagade jag nyttiga hamburgare hemma. Men jag gjorde inte bara hamburgare av smeten, utan stekte köttbullar av största delen av den för att ha i matlådor. Ni hittar receptet här och det fungerar lika bra att göra köttbullar av den som att göra pannbiffar eller hamburgare.

Till mina köttbullar kokade jag potatis och morot. Jag har just ätit detta tillsammans med en blandad sallad med avokado. Det blev riktigt gott! Jag kan rekommendera er att laga köttbullar efter mitt recept.

2 kommentarer:

  1. tittar in och önskar dig en bra vecka och julhelg ifall du tar bloggpaus över jul :)
    take care! kram

    SvaraRadera
  2. God Jul på dig och önskar dig detsamma. Men någon bloggpaus tänker jag inte ta...!!!

    Kram Karin

    SvaraRadera