måndag 14 december 2009

Dubbla gymkort

Jag är på väg hem från jobbet och ska på min väg hem passera Friskis & Svettis för att köpa gym- och träningskort där. Jag har egentligen aldrig varit ett fan av Friskis & Svettis. Men nu är det så att de har en relativt nyöppnad anläggning som ligger 1 minuts promenad från min lägenhet och som är riktigt fräsch, så jag känner att jag borde ha ett träningskort där.

I och med att jag är instruktör på World Class har jag redan fri träning på alla World Class anläggningar. Men den närmaste World Class anläggningen från där jag bor är 1 mil bort, vilket gör att jag måste resa ganska långt de gånger jag inte tar träningen i samband med att jag tar mig till eller från kontoret i stan. Därför känner jag ett behov av att ha ett träningskort på en anläggning riktigt nära.

Tänk vad skönt att vakna en ledig dag och bara behöva dra på sig träningskläderna och sedan gå i 1 minut för att komma till gymmet eller gå på ett gruppträningspass! Jag hade funderingar på att köpa ett träningskort där redan för ett halvår sedan när jag tränade där för första och hittills enda gången. Men jag har inte riktigt kommit till skott. Förrän nu.

En bonus är att min man även har kort där så då kan vi träna ihop ibland. Det händer inte ofta kan jag säga, att vi tränar ihop. Det är synd för det är kul och peppande att träna med honom. Han brukar assistera mig vid tunga styrkeövningar och ger mig tips de gånger han har bättre kunskap än jag har.

Jag tror att jag köper ett helårskort när jag ändå är i farten. För 2600 kronor kommer jag att kunna styrketräna, spinna och gå på gruppträningspass ett år framöver. Det är ett bra pris det!

OBS! Bilden på Friskis & Svettis är från i somras. Nu ser det ganska annorlunda ut med all snö som har kommit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar