torsdag 24 december 2009

Endast Karin är vaken...

Jag smög upp ganska tidigt i morse eftersom jag vill att denna mysiga, härliga dag Julafton ska vara länge. Nu sitter jag här och myser i soffan med en kopp kaffe och granen tänd. Morgonstund har verkligen guld i mund! Och jag tänker på allt mysigt vi ska ha idag.

Det jag ser fram emot mest är att få ha familjerna samlade. Både Peos familj och mina föräldrar kommer hem till oss i år på jullunch, Kalle och julklappsutdelning. Det kommer bli en lång och härlig dag! Tyvärr är flera sjuka så vi vet inte ännu om alla kan komma. Min pappa och båda Peos bröder har varit väldigt sjuka de senaste dagarna. Hoppas, hoppas de mår bättre idag så de kan vara med på julfirandet! Vi saknar också min syster och hennes man som är kvar i England i år. Men vi blir en tapper liten skara som ska fira jul tillsammans och det ska bli mysigt!

Men jag känner mig lite ensam här nu så jag hoppas att Peo vaknar snart så vi kan öppna våra julstrumpor. De ser ut att ha blivit fyllda med något i natt. Så tomten har bestämt varit på besök!

Ha nu en härlig julafton alla! Njut av att ha det gott, vila och dra ner på prestationskraven en dag som denna!

1 kommentar: