fredag 18 december 2009

Ett rödvin ibland är helt ok

Jag har just gått från jobbet efter att ha njutit av ett glas rödvin med mina kollegor på en after work. Det är faktiskt helt ok att dricka ett eller ett par glas vin ibland. Speciellt rödvin är bra pga av att det innehåller antioxidanter.

När jag dricker brukar det bli vin, främst för att det är godast enligt mig, men också för att det känns mer ok rent hälsomässigt jämfört med öl eller cider.

Jag rekommenderar dock att man inte tränar efter att man han druckit alkohol. Den träning man utför med alkohol i blodet ger ingen som helst utdelning eller effekt. Då är det bättre att förlägga träningen till tidigare på dagen och ta ett glas efter det.

Ha en bra fredag kväll alla! Jag ska hem och äta middag med min man nu. Om jag kommer hem, för det verkar vara stopp i pendeltågstrafiken för tillfället...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar