onsdag 2 december 2009

Jag gillar World Class Nybroplan

I morse tränade jag bodypump på World Class Nybroplan. Det var riktigt kul, men jobbigt! Sedan några veckor tillbaka står gymmet vid Nybroplan helt klart och det är verkligen ett av de fräschaste och snyggaste gymmet overall!

Entrén efter att man har gått upp för trappan efter receptionen är väldigt snygg! Se bilden intill.

Salarna är snygga, allt är fräscht och toppmodernt och nu står även vinterträdgården klar. För er som inte har varit på World Class Nybroplan ännu kan jag varmt rekommendera ett besök.

Och jag säger inte det här för att jag jobbar som instruktör på World Class. Utan för att jag verkligen tycker det. Skillnaden är stor vad det gäller helhetsintrycket och upplevelsen av ett träningspass om du gör det på en anläggning så fräsch som World Class Nybroplan eller på en av lägre standard. Man får en extra kick och extra energi helt klart under träningen när omgivningen är i toppskick.

Bra jobbat World Class Nybroplan!

Här kan ni läsa mer om World Class Nybroplan
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar