onsdag 2 december 2009

Kall promenad och bodypump

Klockan är bara 07.55 och jag har redan hunnit med en 55 minuters lång morgonpromenad genom stan (det var kallt idag), bodypump 60 minuter på World Class Nybroplan och en skön dusch. Nu är jag redo för en dag fylld med jobb. Jag är laddad och har massor av energi!

Bodypumppasset gick bra. Instruktören körde hårt med oss. Jag lyckade öka vikten på rygglåten och bicepslåten var riktigt jobbig då han hoppade över de småpauser som man normalt sett har in den låten.

Jag vet att jag har sagt det förr, men jag kan själv inte sluta fascineras av hur skönt det är att träna på morgonen! Man får en sådan härlig start på dagen. Fastän jag bara sov strax över 5 timmar i natt och gick upp klockan 04.35 så sprudlar jag av energi och känner mig väldigt pigg!

Träning ger helt klart energi!
Ha en härlig dag alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar