tisdag 29 december 2009

Nya Puma eller inte?

Jag fick just tipset av Anna på Trend och Träning om att Puma har stor rea på sin sajt. Jag har just kollat runt lite och hittat en hel del skor som jag gärna vill ha, bland annat dessa snygga sneakers i lila och blått. I alla fall tycker jag att de är väldigt snygga!

Nu är frågan: Ska jag köpa eller inte köpa? Jo, jag ska nog.... Jag borde faktiskt passa på nu när de är så billiga. De kostar endast 40 USD.

Plötsligt längtar jag väldigt mycket tills det är vår igen och man kan gå i snygga leggings och ett par tuffa sneakers till. Känns som det dröjer ett tag till... Men tills dess får jag väl gå runt inomhus med dessa snygga skor!

När jag surfar runt lite till hittar jag ännu fler snygga sneakers och träningsskor. Vi får se var detta slutar... Kanske inte blir så billigt i slutändan!

Jag kan verkligen rekommendera ett besök på Pumas sajt!

Bild från www.shop.puma.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar