onsdag 9 december 2009

Pustar ut efter morgonens träningspass

Min morgon började med en promenad på 55 minuter till kontoret.

Därefter körde jag ett träningspass i gymmet på jobbet. Det blev styrketräning i 30 minuter där jag körde superset för bröst varvat med triceps. Totalt blev det 3 övningar per muskelgrupp.

Efter det körde jag igenom Booty Express passet. De låtar som är jobbigast i den nya booty koreografin är låt nummer 3 och 5. Under låt 3 jobbar man mycket med snabba hopp i olika former, som synes i bilden intill. Den är 6:04 lång, vilket gör att man är rejält andfådd efter den låten är slut. Men det är bra att få upp pulsen ordentligt!

Låt nummer 5 är jobbig för att den består av endast utfall och pågår i 5:14 minuter. Den ger med andra ord mycket bra träning för rumpa och lår.

Nu pustar jag ut efter träningpasset och ska hoppa in i duschen och sedan jobba.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar