tisdag 29 december 2009

Riktigt många deltagare på träningen

Efter en morgonpromenad i iskalla minusgrader körde jag ett träningspass på World Class Hornsgatan. Jag körde samma pass som förra tisdags morgonen: Spinning Express och Core Express. Det förvånade mig lite att det var så pass många deltagare på både spinningen och coren. Dels är det härligt att det finns så många morgonpigga och hurtiga människor. Men främst är jag imponerad över att så pass många är det även nu under jullovet.

Jag gissar att det finns fler som jag, som inte gör någon skillnad på träningen beroende på om det är vardag eller helg, sommar eller vinter, eller vilket humör man är på. Träningen ska till i alla fall! Så här efteråt känns det alltid lika skönt i kroppen! Den mår mycket bra efter att ha fått traskat genom stan, svettats under spinningpasset och tränat bål- och ryggstyrka och stabilitet under corepasset.

Hur gör ni nu under jullovet? Tränar du mindre, mer eller lika mycket som annars?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar