måndag 18 januari 2010

3 portioner omelett

Jag lagade till en mycket god omelett ikväll till middag. Den räckte till tre portioner. Jag blandade rökt skinka, 5 ägg, lite vatten, svarta oliver, fetaost med 10% fetthalt och ett par soltorkade tomater. Detta hällde jag i en panna med en stekt, gul lök. Jag lät omeletten stekas på svag värme i ungefär 20 minuter tills den hade stelnat.

Nu är det en timme sedan jag åt en 1/3 omelett med en halv avokado och sallad. Jag är fortfarande mätt, belåten och nöjd. Proteiner och fett är en bra kombination på kvällskvisten!

1 kommentar:

  1. vad gott med omelett :)

    om du frågar mig så passade den bra som frukost, men smaken är som baken ;) ingredienserna i sig är ju vanliga ingredienser som man kan har till frukost, men jag tror namnet förvillar lite :)

    ha det bra och sov så gott! kram

    SvaraRadera