fredag 8 januari 2010

Benen har fått jobba denna morgon

Denna morgon har mina ben fått jobba hårt. Jag började min morgon med en promenad på 55 minuter. Jag gick i rask takt för att benen skulle få jobba ordentligt. Därefter fortsatte jag min benträning på World Class Vasastan. Det blev ett pass bestående av uppvärming 5 minuter på sittcykeln, 35 minuters styrketräning för ben och rumpa och 30 minuters trampande på sittcykeln igen och ordentlig stretch för ben och rumpa som avslutning.


Nu känner jag att benen verkligen har fått jobba denna morgon! Styrketräningspasset bestod av utfall, benböj och vadpress i smithmaskinen, benpress liggandes och en övning för baksida lår i form av benpress liggandes med ena benet på en bosuboll. Anledningen till att jag valde sittcykeln som konditionsmaskin den sista halvtimmen av passet är för att i den kan man pressa benmusklerna ganska hårt genom att ta högt motstånd. Till viss del tränar man konditionen också eftersom man kommer upp i puls, men väljer man ett ganska tungt motstånd är det främst träning för ben- och rumpmuskler.

Mina nya rosa skor matchade snyggt till både benvärmarna och de rosa väggarna på World Class Vasastan!

2 kommentarer:

  1. Härligt att kunna åka runt på alla WC's:D Vad kostar det om man skulle gå en gång inne i stan om man kar lokalt kort? Skulle nog ändå vilja testa Carolines pass på vasagatan någon gång, kommer nog på ditt pass här i sumpan nästa tisdag tror jag- om jag kommer upp:S

    SvaraRadera
  2. Jag vet tyvärr inte vad det skulle kosta att ha lokalt kort inne i stan. Kolla med World Class Vasastan. Kanske att de kan ge dig ett bra erbjudande eftersom du är kund i Sumpan!

    Kul om du kommer på mitt pass på tisdag! Hoppas vi ses! =)

    SvaraRadera