onsdag 20 januari 2010

Bikramyoga ikväll igen

Jag har varit på bikramyoga ikväll igen. Det var lika roligt, lika svettigt och lika jobbigt som igår! Det är svårt att beskriva den smärta man upplever när man tränar bikramyoga, för jag har aldrig upplevt en liknande smärta i någon annan träningsform. Det gör verkligen ont när man går djupt ner i posérna, men det är en härlig känsla att man lyckas kroppen att göra det trots smärtan!

Helt genomblöt av svett efter passet. Kläderna är dyblöta efter ett pass bikram! Jag har alltså inte duschat håret här, utan det är så blött av all svett!

Jag kan verkligen rekommendera alla att träna bikram om ni inte redan gör det. Jag märkte redan idag, 2:a gången i mitt liv som jag tränar det, att jag lyckades pressa kroppen lite till. Och visst, det är extremt jobbigt att befinna sig i 40-gradig värme i 90 minuter, men på något konstigt sätt är det värt det alla gånger.

Efter passet var jag vrålhungrig, så efter duschen skyndade jag mig att äta några nötter och en banan för att få i mig snabb energi och för att hålla hungern borta till jag var hemma och kunde äta middag. Nu är jag hemma och ska äta omelett alldeles snart. Det är viktigt att dricka mycket vatten under kvällen då man har svettats mängder och man inte hinner dricka så mycket under passet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar