tisdag 12 januari 2010

Denna typ av erbjudanden gillar jag

Alltför ofta har matbutiker erbjudanden och billiga priser på mat och godis, som inte är nyttigt. Jag tycker man jämnt ser priseerbjudanden som "ta tre betala för två" eller "3 för 15 kronor" på chokladkakor. Men hur ofta ser man "ta tre betala för två" på frukt eller grönsaker?

Det som jag också tycker är synd är att godis, choklad och glass marknadsförs så hårt inne i butikerna. Matvarubutikerna försöker verkligen utnyttja det faktum att många är trötta och hungriga när de är på väg till kassan och dessa är då lätta att locka till att köpa någonting sött och onyttigt. Om man inte har så bra karaktär är det självklart svårt att stå emot frestelsen att köpa en chokladkaka eller två.

Därför blir jag glad när jag ser erbjudanden liknande denna som Coop annonserar för denna vecka! Halva priset på flertalet grönsaker och frukt är verkligen super bra!

Bra jobbat Coop! Det är på detta sätt vi kan få friskare, gladare, piggare och hälsosammare människor!

1 kommentar:

  1. Jag håller med!! Coops nya reklam är "inte små potatis det" *haha* Du måste recensera shape passet sen. :D

    SvaraRadera