tisdag 12 januari 2010

Effektiv dag idag

Idag har jag haft en sådan där härligt effektiv dag. Precis som jag vill ha det! Dagen startade tidigt, som den brukar för min del. Klockan 04.30 gick jag upp, drack kaffe och tog pendeln till Sundbyberg där jag gick min morgonpromenad. Jag tränade sedan på World Class Sundbyberg och blev verkligen uppiggad av det då jag instruerade ett roligt aerobics express pass och styrketränade en halvtimme på det.

Efter träningen åkte jag till jobbet, där jag hade en ganska vanlig dag med många möten och effektivt arbete. Väl hemma var jag ganska trött, men jag tog en power nap på 20 minuter på pendeltåget hem, vilket gjorde att jag hade fått lite ny energi. Så jag ställde mig i köket där jag lagade middag och lunchlådor till mig och Peo. Jag hann även med att städa badrummet.

Nu tänker jag inte göra så mycket mer idag, utan njuta av min goda äggröra med grönsaker och avokado och bara softa.

Hur har din dag varit?

1 kommentar:

  1. Hallå och hej!
    Jo, jag gillar kettelbells som träningsredskap, men tekik är verkligen A och O! Man gör sig ganska lätt illa nämligen om man inte får hjälp i början! Men får man väl till det så e det jäkligt effektivt! Så testa vet ja!

    Må så gott
    /Pernilla

    SvaraRadera