fredag 1 januari 2010

Engelsk promenad, booty och core

Jag och min syster begav oss ut på en timmes lång promenad i Leicester efter att vi hade ätit frukost. Jag brukar annars alltid gå mina morgonpromenader före frukost. Men det handlar inte om att jag tror att jag bränner fler kalorier på så sätt, för jag tror inte att det gör någon markant skillnad egentligen om man går före eller efter frukost. Utan det är främst för att jag tycker att det är skönare att promenera innan frukost och jag kan gå i raskare tempo på tom mage än när jag är mätt. Idag blev det alltså promenad efter frukosten istället och det var lika skönt det, faktiskt. Vi gick in till stan och runt där och sedan tillbaka. Vi gick bland annat genom en park där vi såg svanar och en liten ekorre. Det är lite kallare idag än igår, men det är fortfarande mycket mildare än i Sverige.

Efter promenaden körde jag ett träningspass bestående av Booty Express och Core Express. Det var skönt att svettas och jobba med musklerna! Resten av gänget är lite sega idag. Både Peo och Hanna ligger och vilar/sover just nu. Bara Simon och jag är vakna. Jag ska hoppa in i duschen nu och Simon rustar i köket inför kvällens middag. Vilken lyx det är att vara borta och bli bjuden på mat av andra!

Kan man förresten inleda 2010 på ett bättre sätt? Nej, jag tycker inte det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar