fredag 22 januari 2010

Fredagstrött

Jag råkade somna om i morse och vaknade 25 minuter efter jag skulle ha gått upp... Detta gjorde att jag var tvungen att stressa lite mer i morse och korta ner min morgonpromenad med 15 minuter för att hinna till bikramyogan i tid.

Jag gissar att detta berodde på att det är fredag och den dag i veckan jag är som mest trött. Det var inte hela världen att jag försov mig lite idag och att min promenad blev lite kortare än vanligt, för jag hann till bikramyogapasset, som började klockan 7. Och eftersom jag tränade bikramyoga i 90 minuter under morgonen kändes det ok att min promenad "bara" blev 40 minuter lång.

En rapport om min bikramyoga i morse kommer senare idag.

2 kommentarer:

  1. Herredjevvlar, du hann med en 40 minuters promenan innan klockan sju?! Jag är mäkta imponerad :).

    SvaraRadera
  2. Normalt sett brukar jag gå i en timme, ofta till och med lite tidigare så att jag är klar och kan börja träna till 06.45. Men jag är ju morgonmänniska, så då pallar man sånt!

    SvaraRadera