tisdag 12 januari 2010

Jag älskar när deltagarna vill ha mer

Man skulle kunna tänka sig att de deltagare som kämpar sig till gymmet vid halv 7 på morgonen för att träna ett Aerobicspass 06.45 borde vara ganska trötta och segstartade. Jag hade förstått om de hade tagit det ganska lugnt och väckt kroppen långsamt. Vid den tiden på dygnet är det verkligen inte konstigt om man inte känner sig 100% alert.

i morse när jag skulle instruera mitt Aerobics Express pass på World Class Sundbyberg var jag beredd på att deltagarna skulle vara lite trögstartade. Men oj, vad fel jag hade! Det sker inte ofta att jag har en så pass taggat och motiverat gäng deltagare på en klass som jag hade i morse. Trots arla morgonstund var de i gång från sekund 1. I och med att jag märkte att de ville köra hårt lade jag in en extra växel redan från början. Ett express-pass är bara 30 minuter långt så jag brukar normalt sett köra ganska hårt från början för att man ska hinna bli riktigt svettig och trött innan klassen är slut. Denna gång kunde jag alltså öka upp intesiteten ytterligare något.

Det roliga var att deltagarna ville att jag skulle köra ännu hårdare, dra upp tempot ännu mer och köra jobbiga steg för att verkligen maximera effektiviteten. Så tills nästa gång har jag lovat dem att dra på ännu lite till tempomässigt och effektivitetsmässigt.

Jag älskar verkligen detta när deltagarna vill ha mer och när de säger till vad de saknar och ger feedback, för det är verkligen ingen självklarhet.

Tack World Class Sumpan gänget som körde hårt i morse på Aerobics Express passet! Ni var grymma!

2 kommentarer:

  1. Åh, ja det har jag. Ojojoj.. Plus jag sov:P Sen har det vart lite hektiskt här idag då jag skrev om en tenta då datorn chrasha igår och allt försvann sådär lagom innan deadline. Åh, någon gång ska jag pallra mig ur sängen och komma:D Skoj!

    Kul med peppade deltagare. Där kommer jag stå och studsa sen! *haha*

    SvaraRadera
  2. Stackare med crashad dator.... =(

    Ser fram emot när du kommer och studsar med mig!!!

    SvaraRadera