tisdag 19 januari 2010

Laddar inför premiären av bikramyoga

Jag och Rita ska snart dra från jobbet för att träna bikramyoga för första gången i våra liv. Jag har packat med mig yogamattan och tre handdukar, för jag har hört att man blir extremt svettig under ett bikramyoga-pass så minst två handdukar kommer att behövas för att torka svett under passet. Om man betänker att man ska befinna sig i ett rum som är 38-40 grader varmt i en och en halv timme och dessutom göra yoga förstår man varför man blir så svettig.

Vi kommer köpa ett 10-dagars kort idag så att vi kan träna hur mycket bikramyoga vi vill under kommande 10 dagar. Jag skulle helst av allt vilja träna bikramyoga varje dag under denna period, men av praktiska skäl kommer det inte att gå. Mitt mål är att åtminstone träna bikramyoga 7-8 av de 10 dagarna.

Rapport om hur det gick på mitt livs första bikramyogapass kommer senare ikväll. Håll utkik!

4 kommentarer:

 1. titta gärna in på min blogg, där jag skriver om mig och min träning ;) kramkram

  SvaraRadera
 2. Jag ska också testa bikram under våren. Har en kompis som går regelbundet. Ska haka på henne. Kul och läsa om vad du tyckte sen.

  SvaraRadera
 3. Fin blogg du har, Marie!

  Kul att du också ska testa bikram, Caroline! Jag kan verkligen rekommendera det!

  SvaraRadera
 4. Spännande att höra hur det var, har också varit nyfiken på det ett bra tag!!

  SvaraRadera