torsdag 14 januari 2010

Laserdome, kubansk mat och lite salsa

Ikväll har jag och resten av management för min avdelning på jobbet varit iväg på aktivitet och trevligheter. Vi inledde med Laserdome, som ganska direkt visade sig inte vara min specialitét. Jag fick aldrig in någon bra teknik, utan lyckades bli skjuten fler gånger än jag själv sköt andra. Men jag ser det inte som något större misslyckande då jag inte har för avsikt att bli bra på att skjuta. Däremot var det ganska bra träning för benen då man smög omkring och hukade med böjda knän hela tiden. Så lite alternativ träning blev det på kvällskvisten.

Efter det gick vi till en kubansk restaurang och åt buffé. Min kollega Matteo tyckte att jag skulle tipsa om på hälsobloggen hur man bör tänka när man äter bufféer så det inte blir för mycket av det goda. Jag kan tipsa Matteo och er andra om att jag skrev om hälsotips för lunchbuffén för inte alltför länge sedan. Dessa tips kan självklart även appliceras för bufféer som intas andra tider på dygnet, som ikväll till exempel.

Gällande kvällens kubanska buffé försökte jag välja ut det nyttigaste de hade på buffén och det resulterade i: svart ris med bönor, en morotssallad med bläckfisk och musslor, en vanlig sallad med grönsallad, tomater, paprika och kycklingvingar. Ur kycklingvingarna fick man inte ut mycket kött tyvärr, men resterande av det jag åt var gott. Jag tror aldrig att jag har ätit kubansk mat tidigare så det var kul att prova.

Kvällen avslutade med lite salsadans. Jag dansade lite, men jag är övertygad om att det inte var någon vacker syn... Jag har inte några salsarytmer naturligt i blodet tyvärr. Nu är jag på väg hem och ser fram emot att få sova, för jag är riktigt trött och snart är det dags för mig att gå upp igen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar