onsdag 6 januari 2010

Ljus, vacker och kall morgonpromenad

Eftersom det är ledigt från jobbet idag unnade jag mig en sovmorgon. Åh, vad härligt det var att få sova lite längre än vanligt! Jag gick upp klockan 8, vilket innebar att det var ljust ute när jag gick min morgonpromenad på en timme.

Jag är så van vid att det alltid är mörkt nu för tiden när jag promenerar på morgnarna, så för mig var det en alldeles underbar upplevelse att få promenera i ljuset! Isen har lagt sig på sjön nu och det var underbart vackert i morgonskenet. Jag gick min promenad i närheten av sjön hela tiden, på den gångpromenad som vi har intill sjön och passade på att ta fina bilder denna ljusa, vackra och kalla (minus 18,6!!!) morgon.Underbara naturupplevelser! Nu sitter jag och laddar med banan, minikeso och lättkesella, för snart är det dags för ett styrketräningspass på gymmet.

2 kommentarer:

  1. Superfina bilder :) Ser ju faktiskt skönt ut ;P Haha. Här är det -26, vill helst inte gå ut alls. Måste nog ta och införskaffa en "rånarluva" så att näsan slipper frysa så förskräckligt.

    SvaraRadera
  2. Hej Ebba,

    Stackare som har minus 26! Det är i värsta laget får jag säga.

    SvaraRadera