lördag 16 januari 2010

Mysig långfrukost

Eftersom jag har mina kompisar Anne och Linda här hela helgen passade vi på att ha en mysig långfrukost här hemma på morgonen. Peo var även med och åt med oss i tjejer. Vi dukade upp med det mesta man kan tänka sig och satt länge och njöt av trevligt sällskap och god frukost.

Jag tycker om att ha mycket att välja på när jag äter frukost. Och det är riktig lyx att kunna sitta länge, utan att behöva stressa i sig maten. Det tycker jag är livskvalité!

Jag skar ett äpple i bitar och åt med minikeso, solrosfrön, psylliumfrön och kanel. Till det åt jag fullkornsbröd med lättkesella, rökt skinka och grönsaker. Mmmmmm vad gott!

Vår plan är att ha en ganska lugn och skön lördag. Vi kommer ta oss ut på en liten shoppingrunda och promenad är tanken. Det ska bli härligt att få ha en dag där man bara gör sådant som man känner för och får ha trevligt sällskap hela tiden!

Hoppas att ni andra får en härlig lördag också!

2 kommentarer:

 1. Hej mina goa vänner! Hade så gärna velat varit hos er nu, men det kommer fler tåg. Ha det underbart, så ses vi i slutet av januari.
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Hej Marie

  Vi saknade dej MASSOR, gulliga du! Synd att du inte kunde vara med, men snart ses vi!!!

  Kramar!

  SvaraRadera