torsdag 7 januari 2010

Nu är jag anmäld till Blogger Boot Camp 2010

I april kommer ett Blogger Boot Camp att anordnas av tre träningsbloggande tjejer. Det är Therese, Jane och Sofia som står bakom detta som arrangörer. Det kommer bli en träningsspäckad helg med ett gäng träningsglada och bloggande eller bloggintresserande tjejer och killar. Jag anmälde mig häromdagen och var en av de som knep de sista tre platserna.

För mig som är relativt ny i bloggvärlden är det första gången jag kommer att gå på ett liknande camp. Det ska verkligen bli jätte kul och jag ser redan fram emot det!

Här kan man läsa mer om Blogger Boot Camp 2010. Vilka fler är det som har anmält sig och ska med?

2 kommentarer:

  1. Jag missade förra året, men är med i år! :) Ska verkligen bli jättekul att ses och att träffa alla bloggare man bara känner via sin laptop... :)

    SvaraRadera
  2. Hello, igen. *haha* Jag ska på BBC, och jag är som du. Ganska ny här i bloggvärlden. Börja blogga i sommras.

    SvaraRadera