måndag 4 januari 2010

Nu har jag bestämt mig

Nu har jag bestämt mig för att börja med bikramyoga från och med måndagen den 18:e januari. Då kommer Rita och jag att köpa ett 10-dagars kortBikramyoga Södermalm. Med det kortet får man träna hur mycket bikramyoga man orkar och vill under 10 sammanhängande dagar.

Min kompis Anne köpte detta kort i december och gick då 6 eller 7 gånger. Mitt mål är att gå 7-8 gånger under perioden 18-27 januari. Jag tror att det är för optimistiskt och orealistiskt att tro att jag kommer gå 10 gånger. Det skulle innebära att jag tränar 1 och 1/2 timmes bikramyoga pass varje dag under 10 dagar. Eftersom bikramyoga är en ansträngande och utmattande yogaform bör jag nog lägga in ett par vilodagar från bikramyogan under denna period.

Schemat ser ut som bilden till vänster visar. Jag och Rita kommer variera mellan morgonpassen som pågår 7.00-8.30 på vardagarna och de kvällspass som pågår 18.00-19.30 på vardagarna. På helgen tycker jag att passet 9.00-10.30 skulle passa mig bäst.

Detta känns mycket roligt och inspirerande! Jag längtar redan! Man ska tydligen ha med sig tre handdukar eftersom man blir så blöt av svett under passet.

Om ni inte vet vad bikramyoga är läs mer här.

Rita, du får lova att inte banga ur nu! Detta ska bli så kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar