måndag 18 januari 2010

Powerwalk och en timmes konditionsträning

Jag älskar att träna hårt på måndagsmorgnar. Det är ett riktigt skönt sätt att starta veckan på! I morse blev det en 55 minuters powerwalk genom stan och sedan en timmes konditionsträning på World Class Vasastan.

Jag körde 30 minuter på Cardio trainern och 30 minuter på cykeln. Jag kände mig mycket piggare idag än i fredags när jag tränade kondition på samma gym och samma maskin (cardio trainern). Det visade också resultaten idag att jag var! Detta blev mina resultat för konditionsträningen idag:

Cardio trainer:
Program: Calorie Burner
Tid: 30 minuter
Level: 11, där jag lade på motståndet extra mycket de sista två minuterna
Uppnådd kaloriförbrukning: 292 - I fredags förbrukade jag 260 kalorier. Så detta var ett mycket bättre resultat!

Cykling:
Program: Intervall
Tid: 30 minuter
Level: work level var 14, rest level var 10, jag ökade motståndet de sista två minuterna
Uppnådd kaloriförbrukning: 274

Det var skönt att svettas ut och köra riktigt hård konditionsträning på morgonen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar