onsdag 13 januari 2010

Promenad i gryningsljus

Idag gick jag min morgonpromenad ungefär en timme senare än jag brukar eftersom jag kommer träna efter jobbet ikväll (jag instruerar Step Express och Core Express på World Class Solna) istället för på morgonen innan jobbet. Under min morgonpromenad fick jag därför njuta av att se gryningsljuset lysa upp staden!

Morgonbilder från omgivningarna runt Valhallavägen, Engelbrektsgatan och Humlegården.

Den vintriga och snöiga omgivningen blir vackrare när himlen är ljusare. Jag är så van nu att mina promenader sker i mörker att jag nästan har glömt hur det känns att traska i ljus... Jag längtar verkligen nu tills vi får lite längre dagar och kortare nätter. För ljus ger energi!

1 kommentar:

  1. Vad vackert! Ångrar direkt lite att jag för första gången på lääänge tog bussen imorse...kylan liksom kröp innanför skinnet på mig. La lite mer tid i bastun istället...
    Ha en skön dag!

    SvaraRadera