måndag 4 januari 2010

Promenad ute och löpning inne

Min träning idag bestod av en morgonpromenad på 55 minuter genom ett kallt och mörkt till Stockholm. Målet för promenaden var mitt kontor. Där fortsatte jag ner till gymmet, som vi har i källaren på jobbet. Jag sprang på löpbandet i 50 minuter. Först inledde jag med uppvärmning i 4 minuter i form av snabb gång på löpbandet, sedan 50 minuter snabb löpning och avslutade med 1 minuter nedvarvning i form av snabb gång. Enligt löpbandet förbrukade jag 770 kalorier under passet.

Jag stretchade lite snabbt efter passet, men är medveten om att jag borde stretcha mer. Jag är verkligen dålig på det här med stretchning och har lovat mig själv att jag ska bli bättre på det. Så ikväll ska jag avlägga en stund till stretchning. Så, nu har jag lovat det och ni har det till och med skriftligt, så nu slipper jag inte undan. Det är bra att blogga på många sätt! =)

Det blev ett bra och riktigt jobbigt löppass. Jag körde samma tempo nästan hela tiden under de 50 minuterna. Jag ökade successivt något hela tiden och de sista 10 minuterna ökade jag med tempo med tätare mellanrum. Det var så skönt att få svettas ur riktigt och ordentligt och känna att man pressade kroppen hårt. De sista fyra minuterna hade jag nästan blodsmak i munnen... Det har blivit en hel del onyttigheter de senaste dagarna under långhelgen så jag behövde få jobba hårt.

Nu är jag laddad för en dag med jobb!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar