söndag 31 januari 2010

Puff för min högerspalt

För er som inte har varit inne på min blogg så många gånger vill jag puffa för min högerspalt. Ta gärna några extra minuter för att scrolla ner och kolla vad jag har i högespalten!

Här är ett urval av det man hittar till höger:
  • Var med i tävlingen "Bästa Träningsblogg 2009" - Klicka på bilden och var med i tävlingen som anordnas av Cosmopolitan.se, där du kan vinna en träningsväska fylld med coola träningsgrejjer (OBS! Sista dagen för tävlingen idag!).
  • Var med i min undersökning "Hur ofta tränar du?" - Klicka i det svarsalternativ som passat in på dig. I mitten av februari kommer jag presentera resultatet.
  • Lite längre ner hittar du min stretchskola - Om du vill lära dig mer om hur man stretchar olika muskelgrupper klicka på bilden under rubriken Min Stretchskola.
  • Recept på nyttig mat - Om du klickar på bilden under rubriken Alla mina recept på nyttig mat kommer du till samtliga recept som jag har publicerat av god, hälsosam och varierande mat.
  • För er som vill lära er mer om nyttig kost har jag lagt upp länkar till inlägg jag har publicerat om hälsosam kost och näringslära under rubriken Vill du lära dig mer om kost?
  • Ytterligare lite längre ner hittar ni mitt bloggarkiv, tips på att man kan träna vart man än befinner sig i världen, mina inlägg listade efter kategorier och mina favoritbloggar.

Så ta er en titt om ni inte redan har gjort det!

1 kommentar:

  1. Har redan kollat, men tar mig en titt till. Tack för inspirationen!

    SvaraRadera