måndag 4 januari 2010

Stretchpass nu på kvällen

Efter att jag hade tränat i morse lovade jag att jag skulle stretcha mer ikväll. Nu har jag gjort det. Jag är inte säker på att jag hade hållit fast vid mitt löfte om jag inte hade bloggat om det. Men nu kände jag mig tvungen att göra det eftersom jag hade det skriftligt. Att blogga är bra på flera sätt, uppenbarligen.

Jag är tyvärr ofta slarvig med stretchningen och tar inte tillräckligt mycket tid för den. Jag lägger hellre mer tid till själva träningspasset än till stretchningen efteråt. Men jag tror inte att man nödvändigtvis måste stretcha direkt efter att man har tränat. Man kan lika gärna göra det senare på kvällen.

Därför har jag bestämt mig för att börja göra det oftare på kvällarna när jag har lite tid över eller när jag ändå bara sitter framför TV'n.

Nu ikväll stretchade jag sätesmuskeln, höftböjaren, baksida lår och rygg. Det var skönt och det kändes inte alls som att det tog upp onödig tid. Så detta ska jag göra fler gånger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar